Ondernemersklankbord

Horizon Europe workshops: how to prepare? (14 oktober)

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase uw project(idee) zich bevindt, bepaalt welke workshop voor u het meest interessant is.

Voor wie?

U bent geïnteresseerd in het coördineren van of aansluiten bij een consortium en u wilt graag weten wat er nodig is om een voorstel te ontwikkelen.

Meer informatie

De voertaal tijdens de workshop is Engels. De workshop is online en deelname is gratis.

Lees meer over de Horizon Europe workshop: how to prepare? op onze Engelstalige website en meld u aan. 

U ontvangt een automatische bevestigingsmail na uw inschrijving. Let op: dit is een voorlopige bevestiging en nog geen garantie tot deelname. Een week voor de workshop ontvangt u een definitieve bevestiging met een link naar het webinar.

Vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie op de Engelstalige informatiepagina nog vragen? Neem dan contact op met teamiris@rvo.nl.

Deelname is gratis

Locaties:

Online
-