Ondernemersklankbord

Save the date: Handelsmissie Landbouw naar Tunesië

Schreinemacher in september op werkbezoek

Voorafgaand aan de handelsmissie brengt minister Schreinemacher van 5 - 7 september 2023 een werkbezoek aan Tunesië. Heeft u interesse om aan te sluiten? Kijk voor de contactinformatie onderaan deze pagina.

Tijdens het werkbezoek is economische samenwerking een belangrijk onderdeel. Minister Schreinemacher bezoekt Tunesië samen met Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die een belangrijke rol spelen in de sectoren water, klimaatslimme en inclusieve landbouw, en duurzame energie. Binnen deze sectoren kan Nederland positief bijdragen aan de lokale ontwikkeling door banen en verdienkansen te creëren.

Handelsmissie Tunesië november 2023

Na het werkbezoek, wordt in november een handelsmissie zonder bewindspersonen naar Tunesië georganiseerd. U kunt hieraan deelnemen. Informatie hierover wordt zo snel mogelijk gedeeld op deze pagina.

Voor wie?

De handelsmissie is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn binnen de klimaat- en waterslimme landbouw of breder watermanagement. Het doel van de missie is om kennis en kunde te delen met Tunesische counterparts. Ook worden mogelijkheden verkend voor samenwerking tussen Nederlandse en Tunesische bedrijven en organisaties. 

Waarom deelnemen?

Nederland wil steun bieden aan duurzame lokale ontwikkelingen in Tunesië. Dat willen wij doen door kennisdeling en innovatieve (tech-)oplossingen te bieden in deze sectoren. Tegelijkertijd probeert Nederland de sectoren aantrekkelijker te maken voor de Tunesische arbeidspopulatie. Zo kunnen we bijdragen aan een duurzame en milieuvriendelijke toekomstbestendige landbouw in Tunesië en werkgelegenheid voor huidige en toekomstige jongeren. 

Deelname en kosten

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze handelsmissie? Houd deze pagina dan in de gaten. Binnenkort vindt u hier alle informatie en de aanmeldlink.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het werkbezoek in september? Of wilt u zich aansluiten bij de bedrijven die meereizen met minister Schreinemacher? Neem dan contact op met:

Wilt u meer informatie over de handelsmissie in november? Neem dan contact op met: 

  • Save the date: november 2023
  • Meer informatie volgt snel

Locaties:

-