Ondernemersklankbord

Save the date: Nationaal Export Event 2023

Bent u een ervaren exporteur, en bent u op zoek naar nieuwe exportkansen? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor het Nationaal Export Event in Nieuwegein. Aanmelden kan vanaf 12 september 2023.

Future-proof exporteren

Flexibiliteit, wendbaarheid en veerkracht zijn dé sleutelingrediënten voor de succesvolle exporteur van morgen. Er verandert veel rondom export. Hoe gaat u als exportprofessional om met onderwerpen als de energietransitie, schaarste, geopolitieke en technologische ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie? Kom naar NEX23 en laat je inspireren en informeren. Wees voorbereid op de toekomst!

Waarom meedoen?

Het jaarlijkse Nationaal Export Event (NEX) is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur. Wilt u uw exportkennis vergroten en uw exportmarkten uitbreiden? Tijdens NEX23 krijgt u tips van experts en kunt u met managers van ambassades in gesprek gaan over uw plannen. Ondernemers moeten zich goed voorbereiden op hun marktentree. Tijdens deze editie van het Nationaal Export Event praten we u bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse exporteurs.

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is interessant voor:

  • ervaren exporteurs, exportprofessionals en business development managers die willen uitbreiden naar nieuwe exportmarkten.
  • personen werkzaam bij exporteurs van goederen en diensten.
  • medewerkers van kennisinstellingen en ngo's zijn ook welkom.

Programma

U bent op 1 november vanaf 13:45 uur van harte welkom bij het nationale exportevenement in Nieuwegein. Laat u van 13:45 tot 18:30 uur informeren en inspireren door diverse sprekers. Neem deel aan interessante workshops en ga een-op-een in gesprek met managers van onze wereldwijde ambassades, consulaten en NBSO's over uw exportplannen. Aan het eind van de middag krijgt u tijdens de borrel ruim de gelegenheid om te netwerken.

Kijk voor het programma op de website van NEX.

Wilt u op de hoogte blijven en een seintje ontvangen zodra u zich kunt aanmelden? Volg ons op LinkedIn, Twitter en Instagram en laat uw e-mail achter op de website van NEX.

Deelname

Wilt u meedoen aan het Nationaal Export Event? Reserveer 1 november 2023 dan in uw agenda. Aanmelden kan vanaf 12 september. Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het organiserende team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Voor organisatorische vragen over NEX, neem contact op met: Patty Loos, Evenementen Adviseur E: patty.loos@rvo.nl

Voor vragen over het programma van NEX, neem contact op met: Diana Bossman, Strategisch Adviseur & Liaison Communicatie E: diana.bossman@rvo.nl

Organisatie

RVO organiseert het Nationaal Export Event in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met evofenedex, ING en het Oranje Handelsmissiefonds.

  • Deelname is gratis
  • Aanmelden kan vanaf 12 september
  • Voertaal is Nederlands

Locaties:

De Woonindustrie
Nieuwegein
-