Ondernemersklankbord

Flanderijn tekent convenant met Stichting Ondernemersklankbord

FLANDERIJN TEKENT CONVENANT MET STICHTING ONDERNEMERSKLANKBORD

“Honderdduizenden ondernemers zitten in de financiële problemen”, aldus de Kamer van Koophandel.

Allerlei factoren liggen daaraan ten grondslag. Neem twee jaar corona-crisis, grondstoftekorten, stijgende energieprijzen en daarbij de afloop van het economische steunpakket: voor veel ondernemers is het overleven in plaats van ondernemen.

Meer dan duurzame betaaloplossingen alleen

Flanderijn spreekt als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie veel ondernemers die (tijdelijk) in zwaar weer zitten. Wanneer jij als ondernemer in financieel zwaar weer belandt, dan sta je er vaak alleen voor. Je bent tenslotte zelf verantwoordelijk voor de toekomst van je bedrijf. Speciaal voor ondernemers die daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken heeft Flanderijn de samenwerking met stichting Ondernemersklankbord (OKB) gezocht.

Samenwerking met Ondernemersklankbord

Het OKB begeleidt met haar 300 ervaren adviseurs al ruim 42 jaar ondernemers in het MKB in elke bedrijfsfase. In een klankbordtraject van 6 maanden verzorgt het OKB een-op-eenbegeleiding voor de ondernemer. Samen gaan de ondernemer en de adviseur aan de slag om te kijken hoe de toekomst van de onderneming er uit ziet. Dat kan betekenen dat er gezocht wordt naar nieuwe klanten om groei te realiseren, maar kan ook betekenen dat de ondernemer wordt begeleid naar een zo’n goed mogelijke beëindiging van de onderneming.

Gezamenlijke missie

Flanderijn zet zich dagelijks in om zichtbaar bij te dragen aan een schuldenzorgvrije maatschappij. De samenwerking met het OKB maakt het mogelijk om ook voor de ondernemer met een (complexe) financiële hulpvraag een maatwerkoplossing te bieden. Samen versterken we toekomstbestendig en succesvol ondernemerschap!

Flanderijn tekent convenant met OKB

Wil je meer informatie?

Gespecialiseerde OKB-adviseurs kunnen je goed helpen bij jouw vraag over je bedrijf.

Vind een adviseur in jouw regio