Ondernemersklankbord
Luister naar de 8 delige podcastserie

De Ondernemers Gym

Fit for business! In deze podcast gaan we 20-30 minuten all-in trainen op 1 thema. Dit doen we door in gesprek te gaan met een expert en tips & tricks te delen hoe je als ondernemers kunt
doorgroeien en ontwikkelen. Werken aan jezelf, maar ook leren om te gaan met tegenslagen en aan een gezonde routine bouwen. Het hoort er allemaal bij. We starten met 8 thema’s die belangrijk zijn voor een gezonde en fitte onderneming. We stimuleren je om als ondernemer in beweging te komen en met een nieuw perspectief naar je ondernemersleven te kijken.

Luister de podcast voor startende ondernemers

Waar moet je je op richten in de eerste jaren van je nieuwe bedrijf?

Vandaag is Christiaan Hazelaar te gast in De Ondernemers Gym. Christiaan is ondernemersadviseur bij KVK en zit vol met tips voor de startende ondernemer. Starten met je bedrijf is niet niks. Er zullen veel mensen tegen je zeggen ‘Wat knap dat je dat gaat doen!’ Het kan doodeng zijn maar tegelijkertijd het mooiste wat er is. Nu heb je die keuze gemaakt om te gaan beginnen, de eerste stap is gezet, je duikt in het diepe, en wat dan? Wat is de volgende stap?

Peter Ottens verteld over de WHY van zijn bedrijf en hoe je die als ondernemer kunt vinden.

Vind 'de WHY' van jouw bedrijf

Uiteindelijk begint iedere ondernemer met een ‘why’. Misschien wel zonder het te weten. Want wat is een why en hoe omschrijf je deze? Je voelt als ondernemer misschien wel een vuurtje, maar hoe krijg je anderen mee met jouw grote plannen en goede ideeën?

Vandaag is Peter Ottens te gast in De Ondernemers Gym. Peter is leiderschaps- en transitiespecialist, we komen zo terug op wat dat precies inhoudt. We gaan het namelijk hebben over ‘de WHY’.

Podcast voor ondernemers

Dit is De Ondernemersgym

OKB gaat in gesprek met experts om kennis te verzamelen die jij nodig hebt voor een gezond en fit bedrijf. Zo behandelen we iedere week een nieuw thema en krijgen ondernemers een praktische passende training mee van onze adviseurs.