Ondernemersklankbord

Hoe krijg je bij een bedrijfsdip weer grip op je zaak?

Persoonlijk advies voor ondernemers

Voor veel ondernemers is het een lastige economische tijd. Heel wat bedrijven worstelen met het overeind houden van hun business. Daarom zijn wij samen met de ondernemersorganisaties KVK, MKB-Nederland en VNO-NCW de zwaar-weer-campagne gestart. Heb jij advies nodig om weer grip op je zaak te krijgen? Lees hier wat wij voor je kunnen betekenen.

Ondernemen is niet altijd leuk. De coronacrisis brengt voor veel ondernemers schulden en stress met zich mee en het tij keren is vaak niet eenvoudig. Gelukkig staan bedrijven er niet alleen voor. Overweeg je een ander verdienmodel? Denk je na over stoppen? Wat je vraag ook is, experts staan voor je klaar om je te begeleiden. Ondernemers die hulp willen, kunnen als eerste stap bellen met het KVK Adviesteam. Zij kijken wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie en helpen je op weg als je behoefte hebt aan verdere ondersteuning. Wil je liever digitaal informatie inwinnen? Ook dat kan. Op de KVK-website vind je daarvoor een handige online routewijzer.

Zes maanden coaching
Ondernemers die behoefte hebben aan verdere ondersteuning kunnen bij Stichting Ondernemersklankbord terecht voor een klankbordtraject. In een periode van zes maanden krijg je begeleiding van een persoonlijk adviseur, iemand met kennis van zaken én ondernemerservaring. Je kunt vrijuit van gedachten wisselen en jouw ideeën spiegelen. De adviseur is jouw klankbord en geeft onpartijdig advies. Veel ondernemers hebben al baat gehad bij zo’n traject. Ondernemersklankbord begeleidt al ruim veertig jaar ondernemers in het mkb in elke bedrijfsfase. Wil jij ook gecoacht worden, grijp dan nu je kans, want vanwege de coronacrisis bieden wij dit traject tijdelijk gratis aan.

Bel met het KVK Adviesteam
Ga je met je bedrijf door een zware tijd? En wil je een luisterend oor, deskundig advies en hulp bij een volgende stap? Het KVK Adviesteam staat voor je klaar.

Bel gratis 0800 21 17