Ondernemersklankbord

Vernieuwde OKB-website

2015
In 2015 is de website van Ondernemersklankbord vernieuwd. Deze is toen ‘responsive’ gemaakt. Dit betekent dat de website goed via smartphone en tablet bezocht kon worden, in plaats van alleen via desktop. Heel belangrijk, zo hebben we afgelopen jaar gezien dat inmiddels zo’n 65% van de websitebezoekers, onze website via mobiel bezoekt.

Daarnaast is de website destijds meer aanmeldgericht gemaakt door buttons.

2020
In 2020 wilden we de website een opfrisbeurt geven zodat de website meer zou aansluiten bij de huidige trends en ontwikkelingen. Bovendien waren de ondernemersverhalen na 5 jaar wel toe aan een update. Op de oude website stonden nog geen ervaringen van adviseurs dus het leek ons goed om hier ook een pagina aan te wijden. Uiteraard is de website nog steeds responsive en aanmeldgericht maar we hebben ook meer ruimte gegeven voor storytelling, de ervaringen van ondernemers en adviseurs. Mensen kunnen zich namelijk veel sterker identificeren met personen in een verhaal dan met een reclametekst.

Online marketing
Inmiddels is de hele website in een nieuw jasje. Hierbij hebben de we de SEO en SEA ook meegenomen. Het doel van SEO is om meer websitebezoekers aan te trekken door (het liefst) bovenaan in de zoekmachines te komen, zodat mensen eerder op onze websitelink klikken. Daarnaast is onze social media campagne op Facebook en LinkedIn ook nog steeds actief. Dit is een continu proces waarin we kijken welke uitingen het goed doen en welke content we verder kunnen toevoegen aan de lopende Always On-marketing. Verder hebben we op Facebook lead-ad advertenties. Inmiddels zijn hier al 600 reacties op binnengekomen. Ondernemers laten hun telefoonnummer achter en de dames van de Servicedesk bellen hen terug.

Nieuwspagina
Een nieuwspagina draagt bij om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Bovendien kunnen we met een nieuwspagina goed onze activiteiten en expertise laten zien. Input van OKB-adviseurs is daarvoor heel belangrijk. We vragen je dan ook om eventueel OKB-nieuws uit jouw regio aan te leveren via info@ondernemersklankbord of juliette.bach@ondernemersklankbord.nl.