Ondernemersklankbord

Business Model Canvas

training Business Model Canvas

Workshop

Eindhoven | 18 april 2024 | 09:00 tot 12:00 uur

 

Wil je een bedrijf starten, verandert jouw markt of heb je een nieuw productidee? Maak een ondernemingsplan dat meegroeit met je bedrijf: het Business Model Canvas. Je brengt tijdens de workshop direct je bedrijfsmodel in kaart, waardoor je gemakkelijker kunt focussen en bijsturen.

Exclusieve workshop max. 6 personen

Business Model Canvas
Ontwikkel je bedrijf tot een succesvolle onderneming!

Het Business Model Canvas (BMC) beschrijft kort en krachtig hoe een onderneming waarde creëert, levert en behoudt. Simpel gesteld: hoe een bedrijf zijn activiteiten heeft georganiseerd, klanten van dienst is en geld verdient. Het BMC bestaat uit negen bouwstenen. Die samen de vier hoofdgebieden van je onderneming omvatten; klanten, aanbod, infrastructuur en financiën. Met het BMC heb je als het ware een bouwtekening van je bedrijf in handen, essentieel om een succesvolle onderneming neer te zetten en verder te ontwikkelen.

Deze interactieve workshop wordt aangeboden door onze partner Ondernemersklankbord Oost-Brabant en biedt:

  • Inzicht in het Business Model Canvas, wat is het, waarvoor kun je het gebruiken, waar bestaat het uit?
  • De mogelijkheid om als gelijkgestemde ondernemers mét en van elkaar te leren hoe je je eigen BMC maakt, aanvult of aanscherpt. Praktisch en resultaatgericht.
  • Begeleiding door ervaren businesscoaches van het Ondernemersklankbord, waar je des gewenst ookná de workshop een half jaar gebruik van kunt maken tegen een vergoeding van 200 euro.
  • Je gaat de deur uit met een eigen Business Model Canvas waar je direct mee aan de slag kunt in je bedrijf.

    voorbeeld + uitleg Business Model Canvas

    Bekijk hier via YouTube de uitleg van de KVK over Business Model Canvas

Deze workshop is gratis voor bedrijven (ook voor starters) die hun ondernemerschap verder willen ontwikkelen. Persoonlijk én bedrijfsmatig. De workshop vertegenwoordigt een waarde van 295 euro.

Maximaal 6 deelnemers

Aanmelden kan via MKB Eindhoven