Ondernemersklankbord

Handleiding social media

Als Stichting Ondernemersklankbord zijn we altijd op zoek naar een verdere uitbreiding van de ondersteuning van onze klanten. In dat kader hebben wij een handleiding voor social media laten ontwikkelen. Dit is een heel praktisch document om de inzet van social media beter te begrijpen. We hebben ons uiterste best gedaan om deze handleiding zo goed en logisch mogelijk op te bouwen. Hiermee kun je op een gerichte en effectieve manier social media inzetten om aan de bekendheid van je bedrijf te werken. Stapje voor stapje.
Met deze handleiding proberen wij in ‘Jip en Janneke-taal’ de basis van social media voor ondernemers uit te leggen. Hoe ga je efficiënt om met tijd? Hoe presenteer je jezelf professioneel op social media kanalen? Hoe kun je zelf makkelijk creatieve en persoonlijke content maken? En hoe kunt je slim vooruit werken?
We hebben daarnaast in een tweede document een aantal voorbeelden van inzet op social media samengebracht. Heel praktisch en inspirerend. Deze voorbeelden zullen iedere zes maanden worden geactualiseerd zodat je op die manier de ontwikkelingen prima kunt volgen.