Ondernemersklankbord

Het ondernemersverhaal van Michael Graste

Michael Graste

Michael heeft in de afgelopen 15 jaar al menig BN’er met zijn camera vastgelegd. Ook verzorgt hij de fotografie voor Zakelijk Nederland (RTL7) en doet hij aan sublieme productpresentaties (mode & branding). Met zijn zakelijk inzicht heeft hij inmiddels een groot netwerk van professionals opgebouwd waarmee hij elke uitdaging op professioneel fotogebied aankan.

 

Michael is vanwege de liefde in 2019 van Amsterdam met zijn team verhuist naar Helmond en is tegenwoordig bij Place4bizz gevestigd. Hij wil zijn onderneming naar een hoger niveau van producties brengen en werkt op zeer professionele wijze zijn creativiteit en ideeën verder uit voor andere ondernemers en merken. Michael heeft de hulp ingeroepen van het Ondernemersklankbord in de persoon van Jac Mertens als expert op financieel en bedrijfsorganisatorische gebied. Het doel is om zijn organisatie kritisch te beoordelen en de basis te leggen voor een verdere uitbouw van zijn bedrijf.

Michael Graste, ondernemer:“Een adviseur van Stichting Ondernemersklantbord kan ondernemers ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht in hun organisatie en het financieel beheer en helpen bij het maken van cruciale beslissingen. Ze schromen niet om kritische opmerkingen te maken en geven praktische en geheel onafhankelijke tips waar ik echt iets aan heb. Het was voor mij een echt wow-effect, verfrissend, helder en nieuwe inzichten verkregen waarmee ik verder kan. En dat ook nog zonder de bekende factuur, onvoorstelbaar.”

Jac Mertens, bedrijfscoach bij OKB:“Na een oriënterend gesprek en een gedetailleerde bedrijfsanalyse hebben we samen op basis van Michaels ambities een realistisch en praktisch uitvoerbaar stappenplan gemaakt. Michael is hiermee vervolgens meteen aan de slag gegaan. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van zijn bedrijf.”

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak. Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl

Of vraag direct jouw coachingstraject aan van 6 maanden