Ondernemersklankbord

Informatieve avond & netwerken ‘Vind je droomklant’

Vind je droomklant

Dinsdag 18 juni | 19.00-22.00 uur | Eindhoven

Ben je op zoek naar klanten? Dan wil je vast weten wie jouw ideale droomklanten zijn, hoe je hen bereikt én binnenhaalt. We bieden je een avond vol inspiratie, informatie en ervaringsverhalen over klanten vinden en binden.

 

Op deze interactieve avond is Viola Markus van Optimaal Leadgeneratie een van de sprekers. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van jouw ideale klanten, of tewel je droomklanten. Tijdens deze bijeenkomst zal ze haar strategie delen zodat jij jouw droomklant kunt omschrijven en uiteindelijk aan tafel krijgt.

Droomklant

Na Viola’s presentatie volgt een sessie waarin je tips en valkuilen uit de praktijk hoort van ervaren ondernemers. Er is ruimte voor het stellen van vragen en aan het eind van de avond is er gelegenheid tot netwerken.

Het Ondernemersklankbord is uiteraard ook aanwezig. De bedrijfscoaches van het Ondernemersklankbord kennen de uitdagingen van het ondernemerschap en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Programma

Introductie

19.30 – 19.35 uur
Vind je droomklant door Frances Gallimore, moderator van de Kamer van Koophandel.

Verdiepingssessie 1. Klanten vinden

19.35 – 20.35 uur
In deze sessie hoor je wat een droomklant is en hoe je die binnenhaalt. Viola Markus van Optimaal Leadgeneratie uit Helmond geeft je handvatten, tips en tricks.

Verdiepingssessie 2. Acquisitie & Klanten vinden

20.35 – 21.15 uur
Deze interactieve sessie behandelt voor welke valkuilen je moet oppassen en hoe je acquisitie leuk kunt maken. Glenn Bergmans van Dutch Coding Company en Petra de Krom van Petra de Krom | Business & Branding vertellen je hoe zij dit tijdens de start van hun bedrijf hebben aangepakt. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Netwerken, inclusief drankje

21.15 – 22.00 uur

Deze interactieve avond wordt aangeboden door onze partners MKB Eindhoven en Kamer van Koophandel (KVK) en is gratis voor ondernemers die slimmer klanten willen vinden. De sprekers geven je inspiratie, informatie en praktische tips. Na afloop weet je wie je droomklant is en hoe je die kunt bereiken én binnenhalen.

Zet alvast alle vragen op een rijtje en lees je in, zodat je de informatie nog beter kunt opnemen. Op deze pagina van de KVK vind je een overzicht van artikelen over klanten vinden en binden.

Meld je hier aan via MKB Eindhoven