Ondernemersklankbord

Nederlands MKB bijeen voor digitale toekomst

Het is misschien wel de grootste uitdaging voor vrijwel élke mkb-ondernemer; zorgen dat je bedrijf en businessmodel mee kunnen in de technologische stroomversnelling.

De komende jaren staat digitalisering dan ook centraal want tech-oplossingen spelen de hoofdrol in het oplossen van maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie, zorg en mobiliteit.

Heb jij als ondernemer al scherp hoe je jouw bedrijf future proof krijgt? Tijdens het MKB-Nederland Jaarcongres, op 9 oktober in Den Haag, buigen 1000 ondernemers en prominenten zich gezamenlijk over de kansen en uitdagingen waar ondernemend Nederland voor staat in deze digitalisering. En vooral: hoe het beter kan.

Naast boeiend is dat ook vermakelijk. De middag staat namelijk onder de verrassende leiding van televisiepresentator Jan Versteegh, winnaar van Wie is de Mol 2018 en bekend van programma’s als Spuiten en Slikken.

Grote en (internationaal) bekende sprekers uit de zakelijke en politieke wereld geven hun scherpe kijk op Nederlands ondernemerschap in de toekomstige digitale werkelijkheid. En minstens zo belangrijk: tal van rasechte ondernemers delen hun ervaringen, successen en lessen. Tijdens de gezellige afsluitende borrel breid je je netwerk uit met andere relevante ondernemers.

Reserveer hier je gratis ticket, begin september volgen meer details over de sprekers en het programma. Ook niet-leden kunnen het MKB-Nederland Jaarcongres gratis bijwonen, maar er zijn slechts 1000 tickets beschikbaar dus meld je nu meteen aan.

Datum: 9 oktober 2018, vanaf 14.30 uur
Locatie: Grote Kerk, Den Haag