Ondernemersklankbord

OKB in trek bij startende ondernemers op de Startersdag

OKB in trek bij startende ondernemers op de Startersdag

Afgelopen 4 november vond de jaarlijkse Startersdag weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, georganiseerd door de KVK. De stand van OKB had een mooie prominente plek op de beursvloer en we werden daardoor al snel gevonden door de startende ondernemers. Vanaf 10 uur hadden we (o.a. de Haaglandse OKB adviseurs Aad Janszen en Rob Schouten) het dan ook razend druk!

Wat anders was dan voorgaande jaren: De KVK gaf een rondleiding aan de beursbezoekers langs alle verschillende partners en dat bleek erg succesvol. Ook de mooie presentatie van René Portielje (OKB-adviseur in Rotterdam) over het maken van een bedrijfsplan voor starters werd zeer goed ontvangen door het publiek. Na afloop van de presentatie kwamen dan ook veel mensen de OKB stand opzoeken met gerichte startersvragen of om zich in te schrijven voor een klankbordtraject. De bemanning uit verschillende OKB teams kon uiteraard de vragen snel beantwoorden. Vragen van o.a. veel startend ondernemers en pre-starters uit Haaglanden

We kijken terug op een zeer geslaagde dag waarop OKB goed zichtbaar was voor ondernemend Nederland. Er zijn maar liefst 3000 bezoekers zijn geweest op die dag. Meer info over dit jaarlijks terugkerende evenement vind je op de website van de KVK.