Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord helpt MKB tijdelijk gratis in verband met de crisis door het coronavirus

Ben je ondernemer of zzp-er aarzel dan niet om hulp en advies te vragen van een ervaren adviseur. Wacht niet te lang met het vragen van advies hoe nu verder?
Ondernemers lopen vaak te lang rond met hun vragen. In de huidige situatie is dat niet verstandig. Natuurlijk is het logisch dat je je in eerste instantie inzet om gebruik te maken van de diverse maatregelen van de overheid. Maar ga zo snel mogelijk aan de slag om te kijken hoe je met je onderneming verder kunt gaan. Zodat je als de huidige beperkende maatregelen voorbij zijn je weet wat je dan wellicht anders moet doen of inrichten om snel weer voldoende omzet te realiseren

Als je hulp of advies nodig hebt om dit goed aan te pakken maak dan gebruik van het OKB. Of het nu gaat om het voorkomen van faillissement, of het realiseren van voldoende omzet, of begeleiding bij het doorstarten van je onderneming die je vorig jaar begonnen bent. Het kan allemaal.

De adviseurs van Team West-Brabant van Stichting Ondernemersklankbord zijn beschikbaar om te helpen. Zij stellen graag hun expertise beschikbaar om een praktische oplossing te vinden voor je problemen en mee te denken in jouw specifieke situatie. Bel 088 1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl voor een telefonische afspraak.