Ondernemersklankbord

Royal Swinkels Family Brewers en Ondernemersklankbord hand in hand

Royal Swinkels Family Brewers uit Lieshout is een onafhankelijke familiebrouwer. Vanwege deze onafhankelijkheid doet men dingen anders dan anderen. De onderneming staat met beide benen op de grond. Van huis uit heeft men meegekregen om een eigen koers te varen, de wereld in te gaan en om door te zetten als je ergens in gelooft. Deze eigenschappen merk je niet alleen, je proeft ze ook. Continue kwaliteit van de producten is de basis om ervoor te zorgen dat de wereld kan genieten van hun bieren.

 

Wie kent ze niet? Bavaria, La Trappe, Cornet, Swinckels, Palm en Rodenbach zijn er enkele van.
Als ondernemer wil je je eigen keuzes maken. Daarom denkt men bij Royal Swinkels met de klanten mee, niet voor ze. Hun klanten die ook keuzes moeten maken, staan men graag bij.
Ook in lastige tijden. Om die intentie concreet te maken heeft Royal Swinkels een samenwerking met Ondernemersklankbord gesloten.
Daar waar hun klanten behoefte hebben om te sparren over actuele ontwikkelingen in hun horecabedrijven staan de adviseurs van Ondernemersklankbord hen graag bij om de problemen te ontrafelen en zo mogelijk op te lossen of om de juiste keuzes te maken in het licht van de continuïteit van de bedrijven.

Ondernemersklankbord biedt hen een klankbordtraject van in beginsel 6 maanden aan.
Pragmatisch en oplossingsgericht, eerlijk en onafhankelijk. De kosten van deze begeleiding komen voor rekening van Royal Swinkels. Men wil en laat hun klanten niet in de kou staan.
De ervaring, deskundigheid en onafhankelijk van Ondernemersklankbord sluit op deze manier prima aan bij de overtuiging van Royal Swinkels.

Oude nonnen met smaak

Op 15 december jl. is het convenant om deze samenwerking te bekrachtigen door Royal Swinkels en Ondernemersklankbord ondertekend. De ondertekenaars; Kasper Berkhout,
manager Trade Marketing van Royal Swinkels en Eveline Meister, regiovoorzitter Ondernemersklankbord Oost-Brabant onderstreepten hun enthousiasme voor de samenwerking.
Kasper Berkhout benadrukt dat het van oorsprong familiebedrijf hun klanten in zwaar weer niet in de kou wil laten staan. Men vindt het belangrijk dat deze ondernemers op een onafhankelijke manier met ervaring en deskundigheid bij te kunnen laten staan. OKB is daarvoor de uitgelezen partij en daarom is hij enthousiast over de samenwerking. Ook binnen zijn bedrijf is dit initiatief met waardering ontvangen.

royal swinkels family brewers en ondernemersklankbord hand in hand

royal swinkels family brewers en ondernemersklankbord hand in hand

Voor Eveline Meister vormde deze samenwerking opnieuw een belangrijke bron van nieuwe leads voor OKB. Dit sprak haar waardering uit voor de initiatiefnemers vanuit OKB Oost-Brabant en rekent erop dat dit arrangement vanwege de landelijke dekking voor meerdere OKB-regio’s van toegevoegde waarde zal zijn.

Klanten van Royal Swinkels kunnen op een laagdrempelige manier toegang krijgen tot dit arrangement. Een melding via de landelijke OKB-website of een telefoontje naar OKB Oost-Brabant, tel. 088-1717910 met de verwijzing naar dit Royal Swinkels-arrangement volstaat.