Ondernemersklankbord

Ton van der Vlugt stelt zich graag aan u voor

Het HR bloed kruipt waar het niet gaan kan……

Gedurende 41 jaren heb ik met veel plezier in het mens & organisatie wereldje gewerkt. In 1973 begonnen als klerk / administratief medewerker, afdeling personeelszaken bij de gemeente Leiden en in 2014 mijn loopbaan afgesloten als HR Business partner bij Heineken. In die periode diverse rollen vervuld en ik ben er nagenoeg altijd in geslaagd om in prettige werksferen te verkeren.

Dit gaat ook op voor mijn OKB inbreng. De combi vrijwillig/niet vrijblijvend/plezier spreekt me zeer aan. Zo’n twee jaren geleden startte ik als adviseur in regio Rijnland en sindsdien heb ik een aantal “leuke trajecten” mogen doen. Het Rijnland teamgebeuren ervaar ik als prettig en inspirerend.

Echter, toen de recruiters functie vacant kwam, kon ik de verleiding niet weerstaan..; het een hoeft het ander niet uit te sluiten en ik vind het dan ook fijn om als adviseur bij Rijnland aangesloten te blijven. Intussen heeft Willem Jan Wiebosch me al ingewerkt en ben ik blij dat OKB coryfee Peter Weber zijn selectie bijdragen blijft leveren. Ook in de Malietoren tref ik het kennelijke OKB gevoel: prettig en inspirerend.

Ik sluit af met een antwoord op een klassiek selectie vraagje: “wat doe je zoal méér ?”. Bij de Hogeschool Leiden ben ik rollenspel-acteur / co-examinator, ben vrijwilliger t.b.v. gehandicapte buurtgenoot, tennis graag en “ontkom” als pensionado-opa niet aan oppasrol.