Ondernemersklankbord

Nieuwe podcast-reeks van ‘De Ondernemers Gym’

podcast

Vanaf 17 januari 2024 gratis te beluisteren

Na het succes van de eerste reeks, komt Stichting Ondernemersklankbord (OKB) met vier nieuwe podcast-afleveringen van De Ondernemers Gym. Een podcast voor zzp’ers, mkb’ers en startende ondernemers. In deze nieuwe reeks wordt antwoord gegeven op vragen als ‘Hoe vind en behoud ik mijn klanten?’ en ‘Hoe bepaal ik mijn uurtarief’. De nieuwe reeks is vanaf 17 januari 2024 gratis te beluisteren in jouw favoriete podcast-app.

 

Terugblik op de eerste reeks

In 2023 lanceerde Ondernemersklankbord (OKB) ‘De Ondernemers Gym’, een podcast voor zzp’ers, mkb’ers en startende ondernemers. In de podcast gaat host Sara Monster in gesprek met verschillende experts op het gebied van ondernemen en geven OKB-adviseurs praktische oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt. In de eerste reeks kwamen thema’s aan bod als: wat is de why van jouw onderneming? Wat zijn de do’s en don’ts voor startende ondernemers? En hoe houd je je bedrijf financieel gezond? De praktische tips en inspirerende verhalen bleken veel ondernemers een zetje in de goede richting te geven en dat motiveerde OKB een tweede reeks te maken.

De eerste afleveringen vind je in jouw favoriete podcast-app zoals Spotify of hier op onze website. Elke aflevering duurt 20 minuten, ideaal voor onderweg!

 

“Als ondernemer is het belangrijk om te leren omgaan met tegenslagen en mee te bewegen met de uitdagingen die je onderweg tegenkomt.”

 

Meebewegen met uitdagingen

Als ondernemer is geen dag hetzelfde. En juist dat maakt het ondernemersleven zo avontuurlijk, maar ook onvoorspelbaar. Het is belangrijk om te leren omgaan met tegenslagen en mee te bewegen met de uitdagingen die je onderweg tegenkomt. In de nieuwe podcast-reeks van ‘De Ondernemers Gym’ word je hierbij geholpen. In de eerste aflevering spreekt Sara Monster met Frances Gallimore, werkzaam bij de KVK, over het opbouwen van een stabiel klantenbestand: hoe vind je de juiste klanten? En hoe behoud je ze?. Aan het eind van de aflevering word je aan het werk gezet door een OKB-adviseur met het uitwerken van jouw elevator pitch.

“Elke aflevering wordt er een ander thema belicht en krijg jij als ondernemer een praktische work-out waar je zelf mee aan de slag kunt.”

‘De Ondernemers Gym’: een praktische work-out voor ondernemers

Wil jij er alles aan doen om je bedrijf gezond en fit te houden? Luister dan naar ‘De Ondernemers Gym’. Elke aflevering wordt er een ander thema belicht en krijg jij als ondernemer een praktische work-out waar je zelf mee aan de slag kunt:

2023

•   Aflevering 1: Wat is de why van jouw onderneming? – Peter Ottens

•   Aflevering 2: Wat zijn de do’s & don’ts voor startende ondernemers? – Christiaan Hazelaar (KVK)

•   Aflevering 3: Hoe houd je je onderneming financieel gezond? – Marissa Bonants

•   Aflevering 4: Hoe verduurzaam je jouw onderneming? – Floor Meeder

podcast de ondernemersgym

2024

•   Aflevering 5: Hoe vind en behoud je je klanten? – Frances Gallimore (KVK)

•   Aflevering 6: Hoe bepaal je je uurtarief? – Rob Drenth

•   Aflevering 7: (Duurzame) marketing voor kleine ondernemers: hoe pak je het aan? – Suzanne Joosten

•   Aflevering 8: Hoe houd ik alle ballen in de lucht als ondernemer? – Jan Henkes

 

De nieuwe reeks is vanaf 17 januari 2024 gratis te beluisteren in je favoriete podcast-app.

Vraag een klankbordtraject aan

Ondernemersklankbord (OKB) helpt ondernemend Nederland vooruit. OKB biedt zzp’ers en mkb’ers de kans om een klankbordtaject aan te vragen. Tijdens dit 1-op-1-traject word je 6 maanden persoonlijk begeleid door een OKB-adviseur uit jouw regio. Ben jij op zoek naar een sparringpartner of heb je hulp nodig bij een specifiek probleem of vraagstuk? Meld je vandaag nog aan voor een klankbordtraject.

 

podcast voor ondernemers

 Luister podcastserie De Ondernemers Gym mee?!