Ondernemersklankbord

OKB is een samenwerkpartner rijker: Deltion College

Deltion College en Ondernemersklankbord gaan samenwerking aan voor betere aansluiting onderwijs en bedrijfsleven
Zwolle, juni 2024— Ondernemersklankbord (OKB) kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met het Deltion College, een vooraanstaande instelling voor middelbaar beroepsonderwijs. Deze samenwerking is opgezet door OKB-team Overijssel (Paul Schunselaar en Rob Vriesen) en biedt studenten een unieke kans om praktijkervaring op te doen en ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

 

Versterken van praktijkgericht onderwijs

De samenwerking met Ondernemersklankbord stelt Deltion College in staat om haar studenten van de opleiding Ondernemer Handel intensief te laten profiteren van de kennis en ervaring van ervaren ondernemers. OKB, dat een landelijk netwerk van (voormalig) ondernemers en bedrijfsdeskundigen biedt, zal in het nieuwe schooljaar (2024-2025) workshops en gastcolleges verzorgen die gericht zijn op praktijkgerichte leermogelijkheden ter voorbereiding op de toekomst als jonge ondernemer.

Een win-win situatie

“Deze samenwerking is niet alleen verrijkend voor de studenten, maar ook voor ons als OKB,” zegt Frank van Santen, directeur van OKB. “Het stelt ons in staat om onze kennis en ervaring over te dragen aan de volgende generatie ondernemers en professionals. We kijken ernaar uit om samen met het Deltion College toekomstige ondernemers te inspireren en te begeleiden.”

Over Deltion College

Deltion College is een toonaangevende onderwijsinstelling die een breed scala aan beroepsopleidingen biedt. Met een focus op praktijkgericht onderwijs en sterke banden met het bedrijfsleven, bereidt de school haar studenten voor op succesvolle carrières in diverse sectoren.

Over Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord is een stichting die advies en begeleiding biedt aan ondernemers in het MKB. Met een netwerk van meer dan 300 ervaren adviseurs in Nederland ondersteunt OKB ondernemers bij het oplossen van uiteenlopende bedrijfsuitdagingen en het realiseren van hun groeidoelstellingen door middel van een klankbordtraject. Vraag hier jouw klankbordtraject vrijblijvend aan en ontdek in het kosteloze intakegesprek hoe een OKB-adviseur jou kunnen 6 maanden begeleiden.

 

podcast voor ondernemersLuistertip! Hoe blijf je als ondernemer in beweging om je bedrijf zo fit mogelijk te houden? Elke aflevering een nieuw thema en expert die met OKB in gesprek gaat. Luister nu naar de 8 delige podcastserie De Ondernemers Gym!