Ondernemersklankbord

Toine van Rooij

Businesscoach Toine van Rooij richt zich op ondernemers die steun nodig hebben op het gebied van de operationele bedrijfsvoering

Toine van Rooij richt zich met name op ondernemers die steun nodig hebben op het gebied van de operationele bedrijfsvoering, organisatie, logistiek en automatisering.

“Na een jarenlange carrière in zowel de productie als de retail branche wil ik mijn kennis en ervaring graag inzetten bij het coachen en adviseren van ondernemers die bepaalde vraagstukken of uitdagingen hebben, en als klankbord dienen om hen vooruit te helpen. Ik kan goed luisteren en ben in staat om snel te analyseren wat de onderliggende vraag is.”

Achtergrond en ervaring

Toine heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft ruim 20 jaar directie-ervaring bij productie- en retailorganisaties zoals onder andere Beter Bed en Bruynzeel Keukens. Zijn focus lag daarbij met name op de operations (productie, inkoop, logistiek en klantenservice) en de ICT, maar ook op het algemeen management en op (grote) veranderingsprocessen

Lees hier meer over hoe een ondernemerscoach van Ondernemersklankbord (OKB) jou als ondernemer kan helpen. Zelf vrijwilliger worden bij OKB? Meld je hier aan.