Ondernemersklankbord

Succesvol ondernemer Michiel Muller (Picnic) voegt daad bij woord

Een student die door onze OKB-adviseur begeleid wordt bij het schrijven van zijn ondernemingsplan werkt naast zijn studie bij Picnic.

Tijdens de Picnic kerstborrel vroeg hij Michiel Muller om een presentatie over zijn ondernemerschap te geven voor de studenten van zijn opleiding bij het Da Vinci college.

Michiel voegde daad bij woord en kwam zijn verhaal vertellen voor 200 studenten! Hij bouwde op jonge leeftijd mede de benzineketen Tango op. Daarna richtte hij Route Mobielop. In 2015 was hij co- founder van on line supermarkt Picnic. De lage prijzen die hij aan consumenten kan berekenen vindt zijn grondslag door de vaste kosten in de keten te minimaliseren. Hij gaf tijdens zijn presentatie hieraan veel aandacht. Dus erg leerzaam voor de aanstaande ondernemers.

Na afloop werd Michiel beloond met applaus en de Dordrecht sweater. Deze is afkomstig van de pilot store aan de Vriesestraat Dordrecht die ook door studenten van DA Vinci bemand worden. OKB-adviseurs van team Rotterdam begeleiden deze studenten intensief in de pilot store.