Ondernemersklankbord

Een klankbordtraject speciaal voor jou

Stichting Ondernemersklankbord helpt al sinds 1980 mkb-ondernemers. In een klankbordtraject van 6 maanden word je persoonlijk begeleid door een OKB-adviseur. Wat jouw vraag ook is, jouw adviseur heeft kennis van zaken én ondernemerservaring. Je kunt vrijuit van gedachten wisselen en jouw ideeën spiegelen. De adviseur is jouw klankbord en geeft onpartijdig advies. En voor de kosten hoef je het zeker niet te laten. Klankborden kost je weinig, we vragen een donatie van  € 200,-.

Het klankbordtraject biedt je

een halfjaar begeleiding
persoonlijke adviesgesprekken
relevante kennis
een ervaren sparringpartner
een adviseur bij jou in de buurt
weinig kosten, € 200,- voor 6 maanden begeleiding

Hulp bij het ondernemen

Kun je bedrijfsadvies gebruiken? Wij kunnen je helpen bij elk vraagstuk of probleem in de bedrijfsvoering. OKB-adviseurs zijn ervaren oud-ondernemers, managers of specialisten. Je krijgt de adviseur toegewezen die het meeste van de materie weet. Al meer dan 100.000 ondernemers gingen je voor en zij zijn zeer tevreden over het klankbordtraject van ondernemer tot ondernemer. Waarmee mogen we jou helpen?

Voor elke fase een klankbordtraject

Het klankbordtraject in de praktijk

Samen met jouw adviseur bepaal je het adviestraject en het benodigde aantal gesprekken in 6 maanden. Uiteraard wordt jouw bedrijfsinformatie strikt vertrouwelijk behandeld. De informele adviesgesprekken tussen jou en jouw OKB-adviseur kunnen bij jou op kantoor/bedrijf plaatsvinden, maar ook thuis of in de buurt. De OKB-adviseur staat je persoonlijk bij en adviseert, maar als ondernemer neem je zelf de beslissingen. De regie houd jij zelf in handen.

Ik start meteen een klankbordtraject

Vraag een klankbordtraject aan

Klik op de knop ‘Ik start mijn klankbordtraject’ en vul het formulier in. Binnen 2 werkdagen neemt het team in jouw regio contact op. Vervolgens matchen wij jouw vraag met de adviseur die daar het beste bij past. In het eerste gesprek legt jouw adviseur de manier van werken uit. Ondernemersklankbord vraagt voor het gehele klankbordtraject van 6 maanden een bijdrage in de vorm van een donatie (€200,-).