Ondernemersklankbord

Webinar: ontdek zakelijke kansen in de havensector van Peru

Kansen in de Peruaanse havensector

Tijdens het webinar presenteren Proinversión en de Nationale Havenautoriteit (APN) de belangrijkste investeringen en ontwikkelingen in de Peruaanse havensector. U ontdekt zo meer over zakelijke kansen in grote haveninfrastructuurprojecten. Denk aan moderniseringsprojecten en verbetering van de operationele efficiëntie.

Belangrijke spelers

De 2 Peruaanse organisaties die u tijdens het webinar ontmoet, zijn belangrijke spelers in de havensector van Peru. Proinversión is het nationale agentschap dat particuliere investeringen in infrastructuurprojecten stimuleert. Hier vallen ook havens onder. Ze maakt publiek-private samenwerkingen mogelijk en beheert belangrijke investeringen in de Peruaanse havensector.

Autoridad Portuaria Nacional (APN) is de Nationale Havenautoriteit. Ze houdt toezicht op de sturing, planning en ontwikkeling van het Peruaanse havensysteem. Ook zorgt APN ervoor dat de havenoperaties voldoen aan internationale normen.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en plannen voor de belangrijkste havens van Peru. Daarna is er een Q&A-sessie. In deze sessie kunt u direct uw vragen stellen aan de sprekers. Ook kunt u eventuele zorgen aan hen voorleggen.

Voor wie?

Dit online evenement richt zich op bedrijven uit het Koninkrijk der Nederlanden die geïnteresseerd zijn in zakendoen in Peru. Ook bedrijven uit Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint-Maarten zijn dus welkom.Het webinar is vooral interessant als u de volgende diensten of producten aanbiedt:

  • havenadvies
  • haveninfrastructuur
  • maritieme training en kennisorganisaties
  • havenoperatie-machines
  • digitalisering en automatisering van havens

Aanmelden en kosten

Deelname is gratis. Aanmelden is wel verplicht: dit kan tot uiterlijk 14 oktober.

  • Uiterste aanmelddatum is 14 oktober
  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels

Locaties:

Online
-