Ondernemersklankbord

PIB-missie offshore-windenergie naar Finland

Waarom deelnemen?

Finland investeert de komende tijd in offshore wind: er zijn plannen voor 35 GW aan projecten. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven.

Tijdens de missie neemt u deel aan het seminar Wind Finland 2024. Daar ontmoet u stakeholders en komt u meer te weten komen over de behoeften en uitdagingen van de markt. Zoals de regelgeving, ontwikkelingen in andere kansrijke gebieden en aankomende tenders. Daarnaast kunt u ontwikkelaars ontmoeten en netwerken op bijeenkomsten, die de Nederlandse ambassade in Helsinki en Business Finland organiseren.

Wat kunt u verwachten?

Meegaan op missie betekent onder meer:

  • deelname aan het seminar Wind Finland en het avondprogramma;
  • deelname aan netwerksessies met de overheidsinstantie Business Finland en een welkomstdiner door de Nederlandse ambassade;
  • deelname aan een individuele sessie met ontwikkelaars; 
  • een bedrijfspagina in het missieboekje;
  • hostingondersteuning ter plaatse;
  • lokaal vervoer;
  • hotelaanbevelingen;
  • deelname aan groepsdiners.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deze missie bedragen € 475 exclusief btw, reis- en verblijfskosten. Dit is wel inclusief ontmoetingen voorafgaand aan de missie, deelname aan het seminar, avondprogramma en groepsvervoer. Deelnemers van het PIB-cluster 'Linked by Offshore Wind' krijgen 1 gratis plek.

Meld u aan vóór 15 september.

Meld u aan

Wat is een PIB-cluster?

Deze missie is het startpunt van het PIB-cluster 'Linked by Offshore Wind Finland'. Aan deze publiek-private samenwerking doen 14 Nederlandse bedrijven mee.

In een PIB-programma sluit een groep (cluster) van Nederlandse bedrijven een overeenkomst met RVO. 3 jaar lang positioneren zij zich op een internationale markt via onder andere handelsmissies, inkomende bezoeken, een vertegenwoordiger in het doelland en steun van het Nederlandse ambassadenetwerk. Lees meer over Partners for International Business.

Heeft u interesse om lid te worden van het cluster gericht op offshore wind in Finland? Of wilt u na de missie aangesloten blijven? Stuur dan een e-mail naar:

Elro van den BurgE: e.vandenburg@linkedbyoffshorewind.eu.

Meer weten?

Heeft u vragen over de missie, stuur dan een e-mail naar:

Elro van den Burg, PIB Linked by Offshore WindE: e.vandenburg@linkedbyoffshorewind.euMiina Ojanperä, Nederlandse ambassade in HelsinkiE: miina.ojanpera@minbuza.nl

Ilona Jääskeläinen, Nederlandse ambassade in HelsinkiE: ilona.jaaskelainen@minbuza.nl

  • Kosten: € 475 exclusief btw, reis- en verblijfskosten
  • Meld u aan voor 15 september

Locaties:

-