Ondernemersklankbord

Corona-overbruggingskrediet aflossen

Het overbruggingskrediet van Qredits is een lening. Hoeveel u aflost, hangt af van het bedrag dat u heeft geleend. Lees hier meer.

Het overbruggingskrediet van Qredits is een lening. Hoeveel u aflost, hangt af van het bedrag dat u heeft geleend. Lees hier meer.

Kredietverstrekker Qredits helpt ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis. Qredits biedt overbruggingskrediet voor bestaande ondernemers aan en voor ondernemers die in kwartaal 1 of 2 van 2020 zijn gestart. 

Het overbruggingskrediet is een lening. Hoeveel u aflost, hangt af van het bedrag dat u heeft geleend. De rente voor bestaande ondernemers is het eerste jaar 2%, daarna 5,75%. De rente van het overbruggingskrediet voor starters is 1,75%.

Op Mijn Qredits vindt u het totaalbedrag van uw lening, nadat u heeft ingelogd. 

Wanneer start u met aflossen?

De looptijd van het overbruggingskrediet voor bestaande ondernemers is 48 maanden. In uw overeenkomst met Qredits staat de einddatum van het krediet vermeld. De eerste 6 maanden zijn aflossingsvrij. U kunt de aflossingsvrije periode verlengen naar 12 maanden. U mag na het eerste jaar boetevrij aflossen.  

De looptijd van het overbruggingskrediet voor starters is in beginsel 60, maar maximaal 72 maanden. In uw overeenkomst met Qredits staat de einddatum van het krediet vermeld. De eerste 12 maanden zijn aflossingsvrij. U mag boetevrij aflossen.  

U leest meer over het Corona-overbruggingskrediet op de website van Qredits.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie over het Corona-overbruggingskrediet kunt u contact opnemen met Qredits.

Deze content is geplaats door:

Contact:

Antwoord voor bedrijven

Telefoonnummer(s):

088 - 042 44 00

Links:

Bekijk alle contactopties

/vragen-over-wetten-en-regels/

Forums:

Vraag advies aan andere ondernemers op Higherlevel.nl

https://www.higherlevel.nl/