Ondernemersklankbord

Duitsland | Health~Holland Paviljoen MEDICA 2024

Het NL Health~Holland Paviljoen

Op verzoek van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de Task Force Health Care, in samenwerking met de Topsector Health~Holland, voor de 14 keer het NL Paviljoen op de MEDICA in Düsseldorf. Voor de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health is de MEDICA een strategisch belangrijke tentoonstelling.

Wat kunt u verwachten?

Het NL Health~Holland Paviljoen toont vele facetten van de Nederlandse LSH sector dankzij de deelnemende Nederlandse bedrijven en organisaties. In het Paviljoen zijn er ook netwerkactiviteiten en evenementen. U maakt kennis met belangrijke stakeholders uit de LSH sector.

Voor wie?

Nederlandse bedrijven zijn van harte welkom.

Programma

Ook dit jaar hebben we een zeer interessant programma in het NL Paviljoen. Vorig jaar deed Nederland mee aan MEDICA met 20 mede-exposanten. Bekijk voor een impressie de website van het NL Health~Holland Paviljoen van 2023

Pakketten en kosten

Wilt u deel uit maken van het NL Health~Holland Paviljoen op de MEDICA 2024? Doe uw voordeel met een pakket voor exposanten. Er zijn 5 verschillende pakketten:

  1. Poster stand
  2. Small booth
  3. Medium booth
  4. Regular booth 
  5. Large booth

Bekijk de details van de 5 verschillende pakketten.

Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit event? Meld u dan nu aan. De volgorde van aanmelding geldt daarbij. Wacht dus niet te lang! 

Let op: na registratie is annulering niet meer mogelijk en wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met:

Sven Walraven, Programmamanager Sectoraccount Life Sciences & Health: sven.walraven@rvo.nl. Of bel hem op +31 6 15 21 14 74.

  • Meld u spoedig aan.
  • U heeft keuze uit 5 verschillende pakketten op de Medica.
  • De voertaal is Nederlands.

Locaties:

Düsseldorf
-