Ondernemersklankbord

Handelsmissie naar Collision Toronto

Collision 2024

Stel u eens voor dat u de 'crème de la crème' van de internationale technologiebedrijven zou kunnen ontmoeten op één plek. Dat kan tijdens Collision 2024. Op dit jaarlijkse tech-evenement kunt u met tienduizenden deelnemers kennismaken. U kunt ook waardevolle contacten opdoen en die onderhouden lang nadat de conferentie is afgelopen. Het evenement brengt de beste sprekers, technologiebedrijven en media samen.. Denk aan Bloomberg, Forbes en de Wall Street Journal.

Laat u inspireren en presenteer uw bedrijf aan de meest prestigieuze tech-journalisten.

Ook heeft Collision een eigen start-up-programma, Alpha/Beta/Growth. Dit programma zet veelbelovende early-stage start-ups in de schijnwerpers.

Toronto: the place to be

Toronto bruist van innovatie en groei. Canada's grootste stad wordt geprezen als de snelstgroeiende tech-markt in Noord-Amerika. Met een levendig bedrijfsklimaat en een overvloed aan creatieve ideeën en talent, doen de opkomende en de gevestigde technologische sectoren het goed in deze metropolis.

Wilt u uw tech-bedrijf laten groeien en opschalen? Dan is Toronto een geweldige springplank om de Noord-Amerikaanse markt te betreden. Ga mee met onze missie en ontdek wat de regio u biedt.

Waarom meedoen?

Door deel te nemen aan Collision krijgt u de kans om in contact te komen met de meest toonaangevende tech bedrijven ter wereld. Denk aan topspelers zoals Google, Apple, Scale AI, Metropolis, Roblox en veel meer.

Tijdens het evenement kunt u netwerken met gelijkgestemde ondernemers en waardevolle inzichten verzamelen over de Canadese markt en de zakelijke kansen in Noord-Amerika.

Het doel van deze missie is om veelbelovende Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij hun internationale groei. We richten ons in het bijzonder op sectoren zoals MedTech, DeepTech, LSH en AI. Deze ondernemers willen hun bedrijf lanceren of uitbreiden in Canada en Noord-Amerika.

Samen zetten we Nederland op de kaart en laten we de wereld zien wat onze innovatieve bedrijven te bieden hebben.

7 redenen om naar Collision te gaan

 1. leg contacten met mogelijke Noord-Amerikaanse investeerders in een van de sterkst groeiende tech-hubs;
 2. ervaar de enorme groei van de tech-industrie in en rond Toronto;
 3. krijg de kans om mee te liften op de economische groei van sectoren zoals AI, LSH, MedTech, FinTech en DeepTech;
 4. breidt uw netwerk uit met waardevolle contacten in Canada en de VS;
 5. presenteer uw diensten en producten aan mogelijke klanten;
 6. kom in contact met het Nederlandse economische team en het diplomatieke netwerk in Canada;
 7. laat u adviseren over exportkansen, investeringsmogelijkheden, zakenpartners en netwerkbijeenkomsten, ook na Collission.

Bent u nog niet overtuigd of een missie naar Collision iets voor u is? Bekijk dan onze after-movie over Collision 2023.

Voor wie?

U kunt meedoen als uw bedrijf:

 • een product of dienst op de markt heeft;
 • staat ingeschreven bij de KVK;
 • op groei en innovatie gericht is.

Twijfelt u over deelname? Maak dan een afspraak met het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto of de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij helpen u graag verder.

Women in Tech & Diversity

Canada is een van ’s werelds meest liberale landen op het gebied van diversiteit en inclusie. Dat komt mede door de open houding van ondernemers in tech-hubs als Toronto. Met ruim 44% deelnemers die zich identificeren als vrouw, is Collision een van meest diverse tech-events. Lees meer over Women in Tech op Collision.

Ook de Nederlandse overheid zet zich in voor meer diversiteit. Daarom moedigen wij in het bijzonder vrouwelijke ondernemers aan om deel te nemen aan onze handelsmissies. Wij zien graag uw aanmelding tegemoet. Door mee te gaan met een missie breidt u uw netwerk uit en vergroot u uw internationale kansen.

"Collision is niet alleen een podium voor innovatie en technologie, maar ook een diverse en inspirerende omgeving. Voor mij was een van de hoogtepunten het maken van waardevolle connecties tijdens de informele gesprekken bij de koffie of borrel. Daarnaast organiseerde RVO buiten Collision om diverse activiteiten die een unieke kijk gaven op de Canadese start-upwereld."

Veronné ReindersCo-Founder Aristotle Cogintive Technologies en deelnemer Collision 2023

Programma

Wij zijn momenteel bezig de missie vorm te geven. Het programma kan daarom nog veranderen. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit.

Tuesday, 14 May

 • Digitale kennismakings- en informatiesessieMet deze essentiële voorbereidingsbijeenkomst haalt u alles uit uw deelname aan Collision 2024.

Monday, 17 June

 • Welcome to TorontoWelkomstbijeenkomst met Nederlandse delegatie en diplomatieke vertegenwoordigers op de residentie van de consul-generaal.

Tuesday, 18 June

 • Collision 20243 conferentiedagen vol boeiende presentaties, ontmoetingen, matchmaking, de NL Lounge en bezoeken aan hubs en incubators.

Wednesday, 19 June

 • Collision 2024

Thursday, 20 June

 • Collison 2024
 • Afsluitende netwerkbijeenkomst op het consulaat-generaalEvaluatie van het programma en mogelijkheden voor vervolgcontacten.

Aanmelden en kosten

Meld uw bedrijf aan voor dit evenement, dit kan tot uiterlijk 5 april. Er mogen maximaal 2 deelnemers per bedrijf mee. Elke deelnemer meldt zich apart aan.

De voertaal van de missie is Engels.

Wij vinden het belangrijk dat de bedrijven die meegaan binnen de opzet en inhoudelijke focus van de missie vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch dat u meedoet aan de missie.

Kosten

Meedoen aan deze missie kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Hiervoor krijgt u:

 • onbeperkte toegang tot Collision 2024 en alle side-events;
 • de mogelijkheid de NL Lounge te gebruiken als ontmoetingspunt;
 • toegang tot het NL Networking-evenement;
 • matchmaking met mogelijke klanten, partners en investeerders.

Let op! Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Wilt u bekijken of deze missie bij u past, of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Rik RoeskeProjectleider Collison 2024Rijksdienst voor Ondernemend NederlandT: +31 6 2551 6714E: rik.roeske@rvo.nl

Michelle BaasAdviseur Science, Tech and InnovationConsulaat-generaal TorontoT: +1 416 459 9350E: michelle.baas@minbuza.nl

 • U kunt zich tot uiterlijk 5 april aanmelden
 • Deelname kost € 500 exclusief btw per bedrijf
 • Maximaal 2 deelnemers per bedrijf
 • Voertaal is Engels
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening

Locaties:

Enercare Centre
Toronto
-