Ondernemersklankbord

Save the date: Handelsmissie cybersecurity naar RSA Conference in San Francisco

RSA Conference

Een bezoek aan de RSA Conference staat in deze missie centraal. Het is de grootste cybersecurity conferentie ter wereld. U vindt alle belangrijke internationale spelers op het gebied van IT-security op deze beurs. Reden genoeg om naar San Francisco af te reizen. 

NL Paviljoen

InnovationQuarter en RVO organiseren dit jaar wederom een collectieve deelname aan de RSA Conference, in de vorm van het NL Paviljoen. 

Het Paviljoen stelt 8 Nederlandse cybersecuritybedrijven in de gelegenheid om te exposeren voor een internationaal publiek. Dat publiek bestaat onder andere uit een groot aantal hoge leidinggevenden (C-level executives) in de  cybersecurity sector

Aanmelden

Wilt u deelnemen? In januari kunt u zich vanaf deze pagina aanmelden. Voeg de pagina toe aan uw favorieten.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Nederlandse consulaat-generaal in San Francisco en betrokken publieke partner, InnovationQuarter.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze handelsmissie? Neem dan contact op met:

Heeft u vragen over het NL Paviljoen? De externe partij InnovationQuarter beantwoordt op verzoek van RVO vragen daarover. Neem contact op met:

  • Aanmelden start in januari vanaf deze pagina
  • Kosten: € 500 per organisatie (max. 2 personen) 
  • Kosten voor iedere extra persoon: € 250 
  • Voertaal: Nederlands en Engels 

Locaties:

San Francisco
-