Ondernemersklankbord

Regioteam Rotterdam

In de regio Rotterdam begeleiden we elk jaar diverse ondernemers met hun ondernemersvragen. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Bovendien staan wij bij OKB-team Rotterdam ondernemers bij die failliet dreigen te gaan. Onze adviseurs zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches en kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap.

In contact met Team Rotterdam

Voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking met het OKB in de regio Rotterdam kun je altijd terecht bij het regioteam. Heb je een vraag, wil je meer informatie of contact? Mail dan naar: team-rotterdam@ondernemersklankbord.nl.

We bieden ook een persoonlijk klankbordgesprek aan met een van onze adviseurs. Dit is gratis en verplicht tot niets. Maak een afspraak via team-rotterdam@ondernemersklankbord.nl. Mocht daarna gezamenlijk besloten worden tot een begeleidingstraject van 6 maanden, dan wordt hiervoor een eenmalige eigen bijdrage van € 200 gevraagd.