Ghana Food Manufacturing Study
In Ghana neemt de bevolkingsgroei toe, maar ook de kennis van gezonde voeding. Daardoor stijgt de vraag naar gezonde kant-en-klaar-maaltijden en verwerkte producten. Slechts 5% van het in Ghana geproduceerde voedsel wordt lokaal verwerkt. Er liggen kansen voor de voedselverwerkingsindustrie om bij te dragen aan meer voedselzekerheid, duurzame banen en het tegengaan van voedselverspilling. Dit rapport analyseert vier voedselverwerkingsketens (tilapia, pluimvee, tomaat en mango) en gaat in op de ontwikkelingen in de sectoren. En laat ook de beperkingen en de mogelijkheden zien. Daarnaast bevat dit rapport een aantal uitgewerkte businesscases.
Meer informatie
Meer weten over de zakelijke kansen in Ghana? Bekijk de landeninformatie bij RVO.nl.
Plan jouw intakegesprek met een ervaren adviseur
Geheel kosteloos en vrijblijvend. Na het intakegesprek bepaal je of je verder wilt gaan met het coachingstraject.
-
Persoonlijk advies van een ervaren ondernemer
-
Onze adviseurs zijn onafhankelijk en onpartijdig
-
Intakegesprek zonder kosten of verplichtingen