Ondernemersklankbord

Regioteam Oost-Brabant

Ondernemersklankbord Oost-Brabant is de professionele sparringpartner voor starters en gevestigde ondernemers. Onze ondernemerscoaches zijn ervaren ondernemers of specialisten die als vrijwilliger onafhankelijk advies en begeleiding geven. Het advies kan variëren van een beperkt aantal gesprekken en ondersteunende activiteiten tot een adviestraject van een half jaar. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 200,- gevraagd.

Behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak. Bel 088-1717910 of mail: team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl

 

Bekijk een aantal geadviseerde bedrijven of maak kennis met de ondernemerscoaches in onze regio op de website van onze partner MKB Eindhoven.

Het laatste nieuws

Onze locaties

Belangrijke mededeling

Onze adviseurs zijn flexibel en staan open voor het plannen van een afspraak op een manier die het meest geschikt is voor jou als ondernemer. Of dit nu op afstand is via telefoon of videovergadering, of persoonlijk op een specifieke locatie. Daarom houden wij momenteel geen vaste spreekuren.

Mocht je een afspraak willen maken of meer informatie willen, mail dan naar: team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl.  Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 088-1717910.

Voorbeelden van bedrijven die door Ondernemersklankbord Oost-Brabant ondersteund zijn, alsmede een actueel overzicht van de OKB-adviseurs van team Oost-Brabant vind je op de website van onze lokake partner MKB Eindhoven.