Ondernemersklankbord

Regioteam West-Brabant

De adviseurs van Ondernemersklankbord delen vrijwillig hun expertise met je en geven onpartijdig advies. Het team West-Brabant heeft jarenlange ervaring op het gebied van: bedrijfsbegeleiding, bedrijfseconomische vraagstukken, marketing, communicatie, faillissementspreventie, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername, mediation, reorganisatie, etc.

Zij gingen je voor:

“ ik ben op het spreekuur vooral geholpen omdat ik daar mijn problemen heb kunnen blootleggen. Ik ben zo tot de kern, de essentie gekomen en heb vandaar zichtbaar gekregen welke stappen ik moest gaan nemen”. (Wendy van de Lande van Bloom Interim)

“Het spreekuur is een fijne mogelijkheid om met iemand te praten die veel ervaring heeft, zodat je op de expertise kunt vertrouwen” (Lieke van Boxtel, Imagineer)

Het laatste nieuws

Onze locaties

Maak een (telefonische) afspraak

In heel Nederland staan OKB-adviseurs klaar om ondernemers in het mkb verder te helpen. Ook in jouw regio West-Brabant, dus in de buurt. Jouw OKB-adviseur staat altijd – letterlijk en figuurlijk – dichtbij je. Om kennis te maken en al je ondernemersvragen te stellen aan een OKB-adviseur, kun je naar een van de spreekuren komen.  Een gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wel vragen we je onderstaand formulier in te vullen om jouw komst te bevestigen.

Wil je liever telefonisch jouw vraag voorleggen? Tijdens kantooruren kun je contact opnemen met een adviseur via 088-1717920 of mailen naar: team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl.

Moerdijk

Gemeentehuis Moerdijk
Pastoor van Kessellaan 15
4761 BJ Zevenbergen

Op even weken: maandag
tussen 15.00 en 17.00 uur

Etten-Leur

Stadskantoor Etten-Leur
Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur

Op even weken: woensdag
tussen 15.00 en 17.00 uur

Halderberge

Gemeentehuis Halderberge
Parklaan 15
4731 GJ Oudenbosch

Op even weken: donderdag
tussen 10.00 en 12.00 uur

Rucphen

Gemeentehuis Rucphen
Binnentuin 1
4715 RW Rucphen

Op oneven weken: woensdag
tussen 15.00 en 17.00 uur

Zundert

Gemeentehuis Zundert
Markt 1
4881 CN Zundert

Op oneven weken: maandag
tussen 15.00 en 17.00 uur

Vul je gegevens in: