Ondernemersklankbord

Regioteam West-Brabant

De adviseurs van Ondernemersklankbord delen vrijwillig hun expertise met je en geven onpartijdig advies. Het team West Brabant heeft jarenlange ervaring op het gebied van: Bedrijfsbegeleiding, Bedrijfseconomische vraagstukken, Marketing, Communicatie, Faillissementspreventie, Bedrijfsopvolging, Bedrijfsovername, Mediation, Reorganisatie, etc.

 

Zij gingen je voor:

“ ik ben op het spreekuur vooral geholpen omdat ik daar mijn problemen heb kunnen blootleggen. Ik ben zo tot de kern, de essentie gekomen en heb vandaar zichtbaar gekregen welke stappen ik moest gaan nemen”. (Wendy van de Lande van Bloom Interim)

“Het spreekuur is een fijne mogelijkheid om met iemand te praten die veel ervaring heeft, zodat je op de expertise kunt vertrouwen” (Lieke van Boxtel, Imagineer)

“Dit spreekuur is een aanrader ook voor andere starters. Door in gesprek te gaan kom je echt verder, het gaf mij veel nieuwe energie.” (Elvira Verschuren van Met Elvira)

 

Of vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Onze locaties

Maak een afspraak

Neem voor vragen of het maken van een afspraak tijdens kantooruren contact op met een adviseur via 088-1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl. Tijdens het spreekuur (alleen op afspraak) bespreek je je vraagstuk met een adviseur. Een gesprek is geheel vrijblijvend. Kun je niet tijdens kantooruren, dan is het ook mogelijk om een aparte afspraak te maken via bovenstaand telefoonnummer. Je kunt starten met een adviseringstraject met hulp van de adviseurs van het Ondernemersklankbord

Een (telefonische) afspraak op het spreekuur is gratis en verplicht tot niets.

Moerdijk

Gemeentehuis Moerdijk
Pastoor van Kessellaan 15
4761 BJ Zevenbergen

Op even weken: maandag
tussen 15.00 en 17.00 uur

Etten-Leur

Stadskantoor Etten-Leur
Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur

Op even weken: woensdag
tussen 15.00 en 17.00 uur

Halderberge

Gemeentehuis Halderberge
Parklaan 15
4731 GJ Oudenbosch

Op even weken: donderdag
tussen 10.00 en 12.00 uur

Rucphen

Gemeentehuis Rucphen
Binnentuin 1
4715 RW Rucphen

Op oneven weken: woensdag
tussen 15.00 en 17.00 uur

Zundert

Gemeentehuis Zundert
Markt 1
4881 CN Zundert

Op oneven weken: maandag
tussen 15.00 en 17.00 uur